ΦΙΛ

ΦΙΛ

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Καλή Αρχή

Πρώτο ποστ λοιπόν...

Να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα κατ' αρχήν:

Το blog αυτό φτιάχθηκε για να σχολιάζει την πολιτική και κοινωνική, σε όλο της το εύρος, επικαιρότητα, μέσα από μια αριστερή, ανανεωτική, και μεταρρυθμιστική ματιά.

Με μικρά χρονογραφήματα, και όσο το δυνατόν πιο λιτά άρθρα, θα δημοσιεύονται απόψεις, και θα γίνονται αναφορές σε γεγονότα, καταστάσεις και προβλήματα, τα οποία αφορούν κατ' αρχήν στην ανανεωτική αριστερά, ή μπορούν να αναλυθούν μέσα από το πρίσμα της, στο βαθμό που ο γράφων είναι ικανός να το κάνει αυτό χρησιμοποιώντας την προσωπική του κρίση.

Μοναδικός σκοπός της δημιουργίας αυτού του ιστολογίου, είναι η προσθήκη μιας ακόμα φωνής στο δημόσιο διάλογο μέσω του διαδικτύου, μιας φωνής που αισθάνεται πνιγμένης στις σημερινές δομές της ανανεωτικής αριστεράς, και που θέλει να ακουστεί συντείνοντας έτσι στον καλώς εννοούμενο διάλογο, και ενισχύοντας τον πλουραλισμό των απόψεων και μόνο.

Ελπίζω ότι, όχι το λιθαράκι, ούτε καν το χαλικάκι, αλλά ο μικρός κόκκος άμμου που το παρόν blog θα προσφέρει, θα είναι αρκετό ώστε να μην αποβεί τελείως άσκοπη η προσπάθεια που ξεκινά απόψε.


1 σχόλιο:

  1. Καλή αρχή φίλε Δημήτρη,
    το καλό με τα blogs είναι να αφήνεις όλους να σχολιάζουν και να συμμετέχουν.
    Προς το παρόν αυτό που έχω δει σαν μειονέκτημα σε πολλές ιστοσελίδες είναι ότι δεν δέχονται σχολιασμούς - δηλαδή μιλάει μόνο ο ιδιοκτήτης του και αυτό δυστυχώς κατά την άποψη μου δίνει ένα πολύ μέτριο αποτέλεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή